Pentingnya Value Dan Kredibiliti Dalam Bisnes Online

Atas workspace saya ni ada banyak nota. Bila saya go-tru satu per satu nota-nota saya ni, baru saya perasan semuanya berkaitan ilmu dalam bisnes online. Ye, semua! Untuk bagi anda gambaran macam mana cara saya menulis nota, saya tunjukkan gambar kat bawah ni. Nota-nota ni biasanya saya letak dalam organizer kecil beli kat kedai dua … Read more Pentingnya Value Dan Kredibiliti Dalam Bisnes Online

Blog Asyraf Farouq – Dot Me..??

Selamat datang ke Blog Asyraf Farouq. Saya dah berpindah dari asyraffarouq.com ke asyraffarouq.me. Terpaksa, hahah. Itu lah, bila tak rajin menulis kat blog sendiri, sampai nama domain pun terlepas nak renew. Jadi terpaksa tukar nama domain lain. Sayang sebenarnya dengan nama domain ‘dot com’ tu. Ada kelebihan dari segi branding dan kredibiliti kat Internet. Bila nak tukar nama domain ni, jadi sakit kepala pulak fikir nak … Read more Blog Asyraf Farouq – Dot Me..??