Review Panduan FB Ads – ‘Ads Hero Complete Guide’

Blog Asyraf Farouq - Review Panduan Ads Hero Complete Guide

“…Saya dah pergi macam-macam kelas FB Ads, tapi masih tak dapat buat jualan online lagi…”  Masalah kebanyakan usahawan kecil dan sederhana. Kita semua pernah alami situasi di atas. Malah ramai lagi usahawan online di luar sana yang perlukan bantuan dalam membina satu strategi dan proses marketing dan jualan secara online yang berkesan. Saya sendiri pernah … Read more

Blog Asyraf Farouq – Dot Me..??

Selamat datang ke Blog Asyraf Farouq. Saya dah berpindah dari asyraffarouq.com ke asyraffarouq.me. Terpaksa, hahah. Itu lah, bila tak rajin menulis kat blog sendiri, sampai nama domain pun terlepas nak renew. Jadi terpaksa tukar nama domain lain. Sayang sebenarnya dengan nama domain ‘dot com’ tu. Ada kelebihan dari segi branding dan kredibiliti kat Internet. Bila nak tukar nama domain ni, jadi sakit kepala pulak fikir nak … Read more